Thuis

Hebei Shengtian Pipe Fittings Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Opgezet in 1989, bepaalde van pijp-Passende van Hebei Shengtian Groepsco., Ltd in Mengcun-de Provincie China van Hebei van de Provincie, die de plaats een landgebied van 100.000 vierkante meters behandelen, met een workshop van 25.000 vierkante meters en registreerde kapitaal van 110 miljoen RMB. Ons bedrijf heeft een sterk personeelsteam. Er zijn meer dan 360 werknemers, waaronder meer dan 30 beroeps en technici.

China Hebei Shengtian Pipe Fittings Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Wij kunnen diverse pijpmontage vervaardigen. Ons hoofdproductenwerkingsgebied: de staalelleboog, T-stukken, krommingen, reductiemiddelen, kappen, smeedde flenzen en contactdozen. Wij zijn in deze lijn meer dan 20 jaar geweest. Onze producten worden uitgevoerd naar vele landen en gebieden, zoals Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Europa en Amerika enz. Onze pijpen en pijpmontage genieten van een goede reputatie in binnenlandse en buitenlandse markten. Elk jaar, honderden buitenlandse bezoekers en ontelbare binnenlandse bezoekers komt aan ons bedrijf voor samenwerking tussen bedrijven.

China Hebei Shengtian Pipe Fittings Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Wij hebben prima inspectieapparaten, perfecte het ontdekken middelen en goedgetrainde specialisten. En wij plakken aan ISO9000: de kwaliteitssysteem van 2000 en efficiënt controleprocedure in productie. Wij hebben vertrouwen dat wij de beste kwaliteitsproducten kunnen leveren. Wij zouden de verantwoordelijkheid voor om het even welke kwaliteitsonzekerheid willen nemen. Maar toch, is onze prijs concurrerend. Bovendien, wij kunnen de beste dienst aan u verlenen.

China Hebei Shengtian Pipe Fittings Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

die het beleid van de antidumpingrechten te vermijden aan pijp & montage van Europa, Verenigde Staten en andere landen worden opgelegd, kunnen wij door andere landen zoals Maleisië, enz. herexporteren, om de antidumpingrechten te omringen, die u konden maken om concurrerendere prijs te winnen.

China Hebei Shengtian Pipe Fittings Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

Onze producten zijn overeenkomstig vele internationale normen

Pijpnorm: ASTM A53, A106, API 5L, ASME B36.10M-1996.

Pijp-montage Norm: ANSI B16.9/16.28, DIN 2605/2616, JIS P2311/2312, GOST.

Flensnorm: ANSI B16.5, DIN-Reeks, JIS-Reeks, GOST Reeks.

SLEUTELWOORD: stuiklasse pijpmontage, ANSI B16.9 pijpmontage, naadloze buismontage.

China Hebei Shengtian Pipe Fittings Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

China Hebei Shengtian Pipe Fittings Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Groep van Hebeishengtian is een grote onderneming die productie integreert en vloeibare pijpleiding, pijpmontage en stroomhardware levert. Het heeft de capaciteit van vorm, afgietsel, thermische behandeling, het galvaniseren, het bespuiten, verwerking en het assembleren. Om de uitvoerige, one-stop diensten en oplossingen voor het watervoorzieningssysteem, het brandbestrijdingssysteem, airconditioning en het verwarmen en ventilatiesysteem, watervoorziening en drainagesysteem, landbouwirrigatiesysteem, machtstransmissie en transformatiesysteem, mijnbouw, machines en materiaal te verlenen, etc., dat aan de behoeften van verschillende arbeidsvoorwaarden kunnen voldoen.

Volgens de verschillende behoeften van klanten, specialiseren wij ons in het aanpassen van diverse pijpleiding en supersize montage, en wij dienen onze klanten met het doel van voortreffelijkheid. De producten door het bedrijf worden geleverd worden etc. gebruikt op diverse burgerlijke en industriële gebieden, zoals water, olie, gas, hitte, stroomvervoer dat. De producten voldoen aan Britse standaard, Duitse standaard, Japanse standaard, Amerikaanse Standaardenz.

 

China Hebei Shengtian Pipe Fittings Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Shengtian

Aantal werknemers : 50~500

Jaarlijkse omzet : 100000000-200000000

Opgericht Jaar : 1989

Export pct : 90% - 100%

Eastern Asia: 20%

Southeast Asia: 25%

Middle East: 15%

Africa: 10%

Oceania: 5%

Eastern Europe: 5%

Western Europe: 5%

South America: 5%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Hebei Shengtian Pipe Fittings Group Co., Ltd. Certificaten China Hebei Shengtian Pipe Fittings Group Co., Ltd. Certificaten China Hebei Shengtian Pipe Fittings Group Co., Ltd. Certificaten China Hebei Shengtian Pipe Fittings Group Co., Ltd. Certificaten